Translate

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

....καρπούζι: ταυτισμένο απόλυτα με το καλοκαίρι




Never Slice a Watermelon the 'Normal' Way Again.. Rachel Tepper  You know the trick to evenly chopping an onion, which calls for carefully slicing it in different directions? Slightly tweaked, the technique works wonderfully with watermelon, too.   It results in long watermelon “pops” rather than the thick, nostalgia-inducing wedges to which we’re accustomed.



  Εκτός από ένα πολύ νόστιμο φρούτο μπορεί να μετατραπεί σε ένα φτηνό "υλικό" με το οποίο μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε πολύ ιδιαίτερες και όμορφες "εκπλήξεις" ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να το σερβίρετε. 



    


 
Για να δώσετε στο εξωτερικό περίβλημα ενός καρπουζιού μορφή οποιουδήποτε αντικειμένου, ζώου κλπ. και να το χρησιμοποιήσετε τελικά σαν μια πολύ ...ιδιόμορφη φρουτιέρα ή σαλατιέρα, κατ'αρχήν σχεδιάστε με ένα στυλό πάνω στην επιφάνειά του τα σημεία που πρέπει να κοπούν,   ανάλογα με το σχήμα που θέλετε να δώσετε.
 Το εσωτερικό, ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να το σερβίρετε θα το κόψετε είτε ολόκληρο για να το τεμαχίσετε στην συνέχεια σε όποιο σχήμα, μορφή, σας αρέσει ή θα το αδειάσετε με το εργαλείο που αδειάζουμε τα κολοκυθάκια και τα μπαλάκια καρπουζιού θα τα σερβίρετε μέσα στην διακοσμημένη φλούδα.

 







       ♛ 
Πολλά φιλιά
 η ξανθιά.... 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...