Translate

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

..............ξενοδοχεία









Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και είναι όλα διαφορετικά. Μερικά ξενοδοχεία είναι  ζεστά και μικρά , ενώ άλλα είναι επιβλητικά και σοφιστικέ. Αλλά υπάρχει επίσης μια διαφορετική κατηγορία που περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία που όταν τα δείτε αυτά που λέτε είναι "wow". Αυτά τα ξενοδοχεία έχουν σίγουρα το ΄΄κάτι΄΄.


 Κατοικίες hotel


Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Οία της Σαντορίνης, και είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται 300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, στην όμορφη Καλντέρα. Ήταν το πρώτο ξενοδοχείο του είδους του στην περιοχή αυτή και παραμένει ένα από τα πιο καταπληκτικά ξενοδοχεία του κόσμου.

 












 Ladera Resort

 

 Το Ladera θέρετρο βρίσκεται έξω από Soufrere στην  St. Lucia και διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμόΤο θέρετρο προσφέρει εκπληκτική θέα στά Piton Όρη και την θάλασσα της Καραϊβικής, ένα υπέροχο συνδυασμό.

 

 










 Radisson Blu Hotel

 

 Το Radisson Blu Hotel είναι πολύ γνωστό  για το γεγονός ότι έχει το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου Το Aquadom  είναι γεμάτο με σχεδόν 1 εκατομμύριο λίτρα θαλασσινού νερού. Το ενυδρείο διαθέτει 1.500 τροπικά ψάρια από 56 είδη και έχει διακοσμηθεί σαν μικρός ύφαλος.

 














Kakslauttenen Hotel

 

Βρίσκεται στη Φινλανδία, αυτό το καταπληκτικό ξενοδοχείο και κάνει το χειμώνα ακόμη πιο όμορφο από ό, τι ήδη είναι. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να κοιμηθούν σε ημισφαιρικους γυάλινους θόλους. Το Igloo Village βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ώστε οι επισκέπτες να έχουν εύκολη πρόσβαση σε άλλες εγκαταστάσεις, καθώς και αν επιθυμούν να κάνουν ένα ταξίδι στο εθνικό πάρκο Urho Kekkonen  για παράδειγμα.

 

 

 

 

 

 




Soneva Gili




Soneva Gill by Six Senses είναι μία υπέροχη απόδραση  στις Μαλδίβες. Καταλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες λιμνοθάλασσες της περιοχής και είναι ένα θέρετρο που μοιάζει με τη δομή που διαθέτει, οι υπερμεγέθη βίλες του σαν να κάθονται στο νερό. Κάθε βίλα προσφέρει εκπληκτική θέα στον ωκεανό .












Grotta Palazzese




 Αυτό το μοναδικό και καταπληκτικό εστιατόριο  βρίσκεται μέσα σε μια θολωτή σπηλιά  από ασβεστόλιθο στο Grotta Palazzese Hotel.
















Marina Bay Sands




Βρίσκεται στη Σιγκαπούρη, αυτό το καταπληκτικό ξενοδοχείο που έχει και τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα του κόσμου.
 650 μέτρα πάνω από το επίπεδο του εδάφους.



 

 

 

 








♛ Πολλά φιλιά 
η ξανθιά...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...