Μία λεμονάδα που φτιάχνεται πανεύκολα, σε ελάχιστο χρόνο, δεν χρειάζεται αραίωμα και... εξαφανίζεται σε χρόνο dt από μικρούς και μεγάλους!!!
χρειαζόμαστε:
- 4 λεμόνια μέτρια
- 1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 1,5 λίτρο νερό
- Βάλτε 1,5 λίτρο νερό σε μία κατσαρόλα.
- Πλύντε καλά τα λεμόνια και βγάλτε τα φλούδια, προσέχοντας να μην βγάζετε και την "ψίχα" (το άσπρο μέρος) του λεμονιού γιατί θα πικρίσει η λεμονάδα.
- Ρίξτε τα φλούδια και τη ζάχαρη στην κατσαρόλα με το νερό και βράστε τα για 3 με 4 λεπτά. Όχι παραπάνω από 4 λεπτά.
- Στύψτε και σουρώστε τα λεμόνια και προσθέστε τα στην κατσαρόλα που έχετε βγάλει από τη φωτιά.
- Ανακατέψτε και μόλις κρυώσει βάλτε τη σε μπουκάλια και στο ψυγείο.
♛
Πολλά φιλιά
η ξανθιά....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου