ο τρόπος
η σπιτική έκδοση ενός στυλό χλωρίνης
Συστατικά
- ¾ φλιτζανιού νερό
- 3 κουταλιές σούπας άμυλο καλαμποκιού
- 4-7 κουταλιές σούπας οικιακή χλωρίνη
Οδηγίες
Αναμίξετε το νερό και το άμυλο αραβοσίτου μαζί σε ένα μικρό σκεύος και βράστε τα, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι το μείγμα να γίνει διαφανές και πυκτό. Αφήστε
το να κρυώσει (σε δροσερό μέρος πριν από την προσθήκη της χλωρίνης).
Αν χρειαστεί κάτι παραπάνω από μερικές ώρες, σκεπάζουμε
την κατσαρόλα με πλαστική μεμβράνη και έτσι δεν θα στεγνώσει.
Ξεκινήστε προσθέτοντας χλωρίνη από μια κουταλιά της σούπας, μέχρι να έχετε τη συνοχή και τη δύναμη που επιθυμείτε.
Το gel θα αραιώσει λίγο μετά και ετσι μπορείτε να το μεταφέρετε σε μπουκαλάκι με στόμιο-απλικατέρ.
Το gel θα αραιώσει λίγο μετά και ετσι μπορείτε να το μεταφέρετε σε μπουκαλάκι με στόμιο-απλικατέρ.
♛
Πολλά φιλιά
η ξανθιά....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου