Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μπόλικο πέστο (δηλαδή αυτή την υπέροχη σάλτσα βασιλικού ) με μαλακό τυρί μασκαρπόνε , λίγο πιπέρι και ελάχιστο αλάτι (διότι το πέστο είναι ήδη αλατισμένο). Βάζουμε όπως στις εικόνες λίγο από το μείγμα στο στήθος του κοτόπουλου, το οποίο έχουμε ''χτυπήσει'' για να ανοίξει και με το χέρι μας το λαδώνουμε απ΄ έξω.
Έπειτα το κυλάμε απαλά
σε μπόλικη φρυγανιά με παρμεζάνα, το κάνουμε ρολλό και και αφού στερεώσουμε τις άκρες με οδοντογλυφίδες για να μην μας ανοιξουν, το ακουμπάμε σε ένα ταψάκι .
Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, σκεπάζομε και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά.
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο ή την λαδόκολλα και το αφήνουμε ακόμα λίγο στον φούρνο, να ροδίσει και να γίνει τραγανή απ΄έξω η κρούστα.
Είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε την συνταγή αυτή, όπως κι εγώ !!
Βήμα βήμα η συνταγή με εικόνες
♛
Πολλά φιλιά
η ξανθιά...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου