Translate

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

..............βρείτε το μαγιό που ταιριάζει στο σώμα σας








Παρακάτω ακολουθούν κάποιες χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξτε το μαγιό εκείνο που θα αναδείξει τα "δυνατά" σήμεια του κορμιού σας και θα αποδυναμώσει κάποια άλλα. Το βασικότερο όλων είναι να ανακαλύψετε σε ποιον σωματότυπο ανήκετε.

Αν το σώμα σας έχει σχήμα "αχλάδι":

Τότε δώστε έμφαση στο στο πάνω μέρος του σώματός σας. Προτιμήστε ενισχυμένα top με λεπτομέρειες από βολάν, σούρες, ή δεσίματα για να αναδείξουν το στήθος σας μόνο. Έξυπνη επιλογή επίσης είναι ένα τοπ σε πιο φωτεινό χρώμα από το σλιπάκι. Το σλιπ του μαγιό πρέπει να παραμείνει λιτό, γιατί θέλουμε να "καμουφλάρουμε" αυτό το σημείο.

Αν το σώμα σας έχει σχήμα "μήλο":

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναδείξετε τα ωραία σημεία του σώματός σας, όπως το στήθος. Αποφύγετε τα μικροσκοπικά μαγιό που αφήνουν ελεύθερα πολλά σημεία του σώματος. Η καλύτερη επιλογή είναι τα ολόσωμα μαγιό ή τανκίνι, που έχουν βαθύ ντεκολτέ, με μπανέλα ώστε να μη δοθεί έμφαση στη μέση. Φροντίστε επίσης να επιλέξετε ένα μαγιό με φαρδιές τιράντες. Αποφύγετε τις ζώνες και τα γυαλιστερά ή φωτεινά υφάσματα που αυξάνουν το μέγεθος. Αν έχετε μικρό στήθος, επιλέξτε άφοβα ένα βαθύ ντεκολτέ χωρίς τιράντες

Γυμνασμένο σώμα:
Ένα γυμνασμένο και αδύνατο σώμα μπορεί να φορέσει τα πάντα. Αν ανήκετε όμως στην κατηγορία που διαθέτετε ένα γυμνασμένο κορμί, αλλά δεν έχετε μέση και καμπύλες, τότε σας ταιριάζουν τα ολόσωμα μαγιό με ψηλό κόψιμο και λεπτομέρειες στη μέση, πχ ζώνη ή άνοιγμα. Σε μπικίνι επιλέξτε "κομμάτια" που είναι στολισμένα με βολάν, κορδόνια, ζώνες κτλ. Ένα τανκίνι, σε μη εφαρμοστή γραμμή (δηλ. άλφα γραμμή ή ανάλαφρη) είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή. Αν βέβαια είστε αθλητικός τύπος και στο ντύσιμο, τότε στραφείτε σε ένα μαγιό με sporty αναφορές.


Σώμα σε σχήμα "κλεψύδρας"

Είστε από τις τυχερές, που δεν χρειάζεται να κρύψετε ή να τονίσετε τίποτα. Ωστόσο, ένα ολόσωμο μαγιό θα κολακεύσει πολύ το σώμα σας, ειδικά αν έχει ψηλό κόψιμο στα πλαϊνά, γιατί έτσι θα δείχνουν και τα πόδια σας πιο αδύνατα και ψηλά. Αν έχετε μικρό στήθος, προτιμήστε τριγωνικά τοπ, ενώ αν το στήθος σας είναι μεγάλο φορέστε σουτιέν με "υποστήριξη".

Αν έχετε καμπύλες:
Αναδείξτε τις με ρετρό κοψίματα και χαριτωμένες λεπτομέρειες. Ιδανικά προτιμήστε τα μονόχρωμα μαγιό, με καλή στήριξη στο σουτιέν και αποφύγετε τα μικροσκοπικά σλιπ.

Aν είστε πολύ αδύνατη:
Επενδύστε σε ένα στράπλες μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμο, για να τονίσετε τους ώμους σας.

Αν είστε μικροσκοπική:
H φιγούρα σας είναι ιδανική για έντονα prints.

Χωρίς μέση:
Για όσες δεν εγκαταλείπετε το μπικίνι διαλέξτε κάτι με κρίκους, πιέτες και φιόγκους στους μηρούς. Για τις μικροκαμωμένες, ένα μονόχρωμο σλιπ με ένα στράπλες, σε έντονο εμπριμέ ή με διακοσμητικές λεπτομέρειες, θα σας κολακεύσει πάρα πολύ. Μείνετε όμως μακριά από τα total, μονόχρωμα και ολόσωμα με οριζόντιες ρίγες.

Φαρδιοί ώμοι:

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να αναδείξετε το κάτω μέρος του σώματός σας, με σλιπ σε διάφορα σχέδια και χρώματα, με κόμπους στους μηρούς, ζώνες και μέτρια κοψίματα. Το τοπ καλό είναι να έχει φαρδιές τιράντες ή τετράγωνη λαιμόκοψη, που θα κάνουν τους ώμους να φαίνονται πιο μικροί. Το αντίθετο αποτέλεσμα φέρνουν τα ολόσωμα με "V" ή αβυσσαλέα ντεκολτέ και τα μικροσκοπικά τρίγωνα, οπότε μην το σκέφτεστε.

Με κοιλίτσα:
Η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε είναι τα τανκίνι (μπικίνι που το πάνω μέρος μοιάζει με μπλουζάκι) και τα μαγιώ με ντραπέ στη μέση ή στους μηρούς. Όχι μικροσκοπικά μπικίνι ή μονόχρωμα ολόσωμα.


Μεγάλη περιφέρεια:
Πολύ καλή επιλογή είναι τα μαγιο-φουστίτσες, χωρίς υπερβολικό φραμπαλά και τοπ στολίδια. Για εσάς που δεν αποχωρίζεστε το μπικίνι, τότε το καλύτερο είναι ένα σλιπ με φάρδος 7 εκ. στο πλάι, μονόχρωμο σε συνδυασμό με πολύχρωμο τοπ, που θα το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον. Αποφύγετε τα σορτς, τα μικρά σλιπ και ό,τι έχει σχέση με πιέτες και λεπτομέρειες στους μηρούς.









       ♛
Πολλά φιλιά
η ξανθιά...  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...