Translate

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

...κατακόκκινες γλυκιές καρδούλες


 images (7)


Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
250γρ   βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1 αυγό
1 βανίλια
1/2 φλιτζάνι  γάλα
 κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Για την γέμιση:
30γρ  τυρί κρέμα
4 κουταλιές της σούπας  βούτυρο
2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 βανίλια

Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ, κοσκινίστε μαζί το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ,χτυπήστε  το βούτυρο σε μέτρια-υψηλή ταχύτητα. Προσθέστε την καστανή ζάχαρη,το αβγό και την βανίλια  και συνεχίστε το ανακάτεμα.  Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι.
Ρίχνουμε λίγες σταγόνες απο το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε μεχρι να ενσωματωθεί σε όλο το μειγμα.
Ανοίγουμε με πλάστη την ζύμη μας και με την βοήθεια ενος κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς κόβουμε τα μπισκότα.
Τοποθετούμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά περίπου.
Αφήνουμε να κρυώσουν.

 008eadad0ca18eebc52ddb4dcbff504d






♛ 
Πολλά φιλιά 
η ξανθιά.... 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...