Translate

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

.........oργανώστε ένα beach party για τους αγαπημένους σας φίλους, ακόμα και για τον γάμο σας !




Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πάρτι στην παραλία. Τα beach parties αυτή την εποχή έχουν τη τιμητική τους. Σε συνδυασμό με βραδινό μπανάκι, αποτελούν ένα απο τα must του καλοκαιριού.


Completely Coastal Decor Ideas: Top Boat Theme Decor Ideas 




1. Βρες την ιδανική παραλία
 

 Από εδώ πρέπει να ξεκινήσεις.Επισκεφτείτε τη διαφορετικές μέρες και ώρες για να δείτε αν είναι ήσυχη ή όχι, αν έχει συχνά αέρα, αν το μέγεθος των βότσαλων δεν θα σας δημιουργήσει προβλήματα στη διαμόρφωσή της ή αν η αμμουδιά της είναι αρκετά μεγάλη για τον αριθμό των καλεσμένων σας. Παρατηρήστε τα πάντα και κυρίως μέχρι ποια ώρα υπάρχει κόσμος στην παραλία. Φρόντισε να είναι σε μια τοποθεσία που να βολεύει όλους τους καλεσμένους σου. Προτίμησε αμμώδεις παραλίες για να μπορείτε να χορεύετε πιο άνετα.

2. Dress Code

 
Πρέπει να ενημερώσεις τους φίλους σου από την αρχή για το τι θες να κάνεις. Αν δεν τους το πεις εγκαίρως, το πιο πιθανό είναι να σκάσουν μύτη οι φίλες σου με ψηλοτάκουνα στην αμμουδιά και να σε βρίζουν. Πες τους να πάρουν μαζί τους και μαγιό για να κολυμπήσουν αν θελήσουν και σαγιονάρες. Τα καπέλα για στιλ είναι ευπρόσδεκτα.


3. Ψυγειάκια

 
Πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείς με ψυγειάκια παραλίας τα οποία θα γεμίσεις με πάγο για να διατηρούν τις μπύρες και τα λοιπά drinks παγωμένα. Όσον αφορά τα ποτά, προτίμησε να αποφύγεις τα πολύ βαριά όπως πχ. ουίσκυ και βότκα, γιατί δεν θες να δεις κανέναν μεθυσμένο στη θάλασσα. Προτίμησε μπύρες, soft drinks, χυμούς, αναψυκτικά και οπωσδήποτε κοκτέιλς.

4. Προμηθεύσου με σακούλες ώστε να μην αφήσεις σκουπίδια στην παραλία.


5. Μουσική

 
Πάρτι χωρίς μουσική, γίνεται; Δεν γίνεται! Επομένως αν δεν έχεις, πρέπει να επενδύσεις κάποια χρήματα για ένα καλό φορητό ραδιόφωνο. Ζήτα από τους καλεσμένους σου να φέρουν κι εκείνοι δικά τους CD, για να ακούσουν όλοι την μουσική που τους αρέσει. Εννοείται ότι θα έχεις μαζί σου πολλές εφεδρικές μπαταρίες.

6. Φωτισμός

Καλό το beach party αλλά χωρίς φωτισμό δεν γίνεται δουλειά. Μπορείς να πάρεις πολλά κεριά ή ν'ανάψεις δάδες που θα της ''καρφώσεις'' στην άμμο. Αν δεν υπάρχουν κοντά φυτά, μπορείς να ανάψεις και φωτιά. Με προσοχή όμως. Το θέαμα θα είναι μοναδικό.

7. Καθίσματα

Δεν θες οι φίλοι σου να ταλαιπωρηθούν με την άμμο σωστά; Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Πολύχρωμα poof, ψάθες, μαξιλάρια κι ό,τι άλλο μπορεί να φέρει ο καθένας θα βοηθήσουν την κατάσταση.








♛ 
Πολλά φιλιά 
η ξανθιά.... 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...