Translate

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

................οργανώστε τον γάμο σας








Ο σχεδιασμός ενός γάμου περιλαμβάνει μία σειρά από διαδικασίες και στάδια προετοιμασίας





Επιλογή ημερομηνίας σε συνδυασμό με την εκκλησία ή το δημαρχείο (αν πρόκειται για πολιτικό γάμο).
Να
  • Αναγγελία του γάμου σε μία εφημερίδα.
  • Επιλογή και κλείσιμο του χώρου δεξίωσης, της μουσικής.
  • Επιλογή προσκλητηρίου.
  • Μπομπονιέρες, λαμπάδες, στέφανα..
  • Φωτογραφείο.
  • Επιλογή ανθοπωλείου για τον στολισμό της εκκλησίας και το μπουκέτο της νύφης.
  • Ζαχαροπλαστείο για την επιλογή της γαμήλιας τούρτας.
  • Κομμώτρια  για το νυφικό χτένισμα
  • Αισθητικό για το νυφικό μακιγιάζ
  • συγκεντρωθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας.

Βασικό στάδιο είναι η διαδικασία επιλογής νυφικού και γαμήλιου κοστουμιού . Η νύφη κάνει την επιλογή.


Ενδεικτικά, οι γραμμές των νυφικών που υπάρχουν είναι οι εξής:

Empire: Η μέση τονίζεται ψηλά, ακριβώς κάτω από το στήθος, και η φούστα πέφτει απαλά αγκαλιάζοντας το σώμα χωρίς να το διαγράφει.
Ball gown: Παραδοσιακό και κλασικό στυλ νυφικού, με εφαρμοστό μπούστο και φουσκωτή φούστα. Ανάλογα με το ύφασμα, η φούστα μπορεί να δείχνει βαριά ή ανάλαφρη.
Α-line ή Princess: Εφαρμοστό μπούστο με κάθετες γραμμές που φαίνεται να ξεκινούν από τη μέση ή τους ώμους μέχρι τον ποδόγυρο της φούστας σχηματίζοντας το γράμμα Α.
Mermaid: Εφαρμόζει στο σώμα και διαγράφει τη γραμμή του μέχρι τα γόνατα, από όπου συνεχίζει σε πιο ανοιχτή και ανάλαφρη γραμμή.
Column/Straight skirt: Σικάτη και κολακευτική για τη γυναίκα, η γραμμή αυτή διαγράφει και ακολουθεί τις καμπύλες του σώματος.


Η λίστα γάμου

 Ξεκινήστε να σημειώνετε όλα όσα λείπουν από εσάς και από το σπίτι σας. Η λίστα γάμου δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει μόνο είδη για τη κουζίνα ή το σπίτι, αλλά ότι πραγματικά σας λείπει. Ακόμη και αν αυτό είναι ένα ταξίδι, μπορείτε να κάνετε τη λίστα του γάμου σας σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο.
Καθορίστε ποιο είναι το προσωπικό σας στυλ. Αν το στυλ σας είναι μοντέρνο, μην κάνετε λίστα γάμου σε κάποιο κλασσικό κατάστημα με είδη σπιτιού, μόνο και μόνο επειδή είναι το σύνηθες και όλοι το ξέρουν.
Διαλέξτε καταστήματα και εταιρίες που έχουν υποκαταστήματα σε αρκετές περιοχές. Έτσι θα βολέψετε και τους καλεσμένους σας, αλλά και εσάς σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε κάποια αλλαγή.



Προαιρετικά το ζευγάρι πραγματοποιεί κάποια λίστα γάμου, όπως επίσης και κάποια μαθήματα χορού για τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι. Συνήθως πριν το γάμο πραγματοποιούνται τα έθιμα της κάθε περιοχής που ανήκει το ζευγάρι αλλά και τα πάρτι πριν τον γάμο, τα λεγόμενα bachelors party.









 Πολλά φιλιά
 η ξανθιά....








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...