Translate

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

.....glitter + ρίγες


  


 Deer/Stag Head Canvas/Sign - Gold/Silver Glitter - Black and White Stripes Background - 11" x 14"



Βήμα 1: Θα εκτυπώστε το κεφάλι του ελαφιού, στη συνέχεια κόψτε το περίγραμμα (μπορείτε να το μεγεθύνετε αν θέλετε ανάλογα με τον καμβά σας)

 


 

Βήμα 2:
Μετρήστε και διαιρέστε ομοιόμορφα με βάση το μέγεθός του, τον καμβά σας  και μαρκάρετε τις ρίγες πάνω, με ένα μολύβι.

Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε μπλε ταινία, για τα μέρη που δεν θέλετε να ζωγραφίσετε. Τυλίξτε την ταινία γύρω από τις πλευρές προς τα πίσω, ώστε να μπορείτε να βάψετε και τα πλα'ι'νά. Ζωγραφίστε με μαύρο χρώμα τις εναλλασσόμενες λωρίδες. Αφήστε να στεγνώσει και στη συνέχεια, αφαιρέστε τις ταινίες.


 photo 3



 Βήμα 4: Τοποθετήστε το κομμένο χαρτί με το κεφάλι ελαφιού στην κορυφή του καμβά και μαρκάρετε  γύρω γύρω με ένα μολύβι.





 http://heylaurenrene.com/wp-content/uploads/2013/12/photo-4.jpg


 Βήμα 5: Μετά περάστε το περίγραμμα από το μολύβι με χρυσαφί μαρκαδόρο. Αυτό μπορεί και να  παραληφθεί, αλλά νομίζω ότι είναι  σημαντικό, γιατί είναι δύσκολο να έχουμε καθαρές άκρες με την κόλλα έτσι το χρυσό θα σας δώσει ένα τέλειο περίγραμμα.



 http://heylaurenrene.com/wp-content/uploads/2013/12/photo-5-1024x1024.jpg

Βήμα 6: Χρησιμοποιήστε πινέλο, για να συμπληρώσετε το περίγραμμα με λευκή κόλλα.  Προσπαθήστε να μείνετε στο εσωτερικό του χρυσού περιγράμματος, ώστε οι άκρες να μείνουν καθαρές.





 photo 1 (1)


Βήμα 7: Πασπαλίστε με την χρυσόσκονη για την λάμψη και αφήστε το για περίπου ένα λεπτό. Όταν τελειώσετε τινάξτε σε μια χάρτινη σακούλα τροφίμων (ώστε να μπορείτε να ρίξετε το πλεόνασμα πίσω στο δοχείο). Αν υπάρχουν ανώμαλες περιοχές μπορείτε να τις περάσετε με λίγη κόλλα και χρυσόσκονη. Θα χρησιμοποιήσετε επίσης ένα στεγνό πινέλο για να βουρτσίσετε μακριά όλη την χρυσόσκονη που έπεσε έξω από τις γραμμές. Όταν τελειώσετε δώστε έναν ελαφρύ ψεκασμό με λίγη λακ για να κρατήσει τη χρυσόσκονη στη θέση της.




 photo 3 (1)


 







      ♛ 
Πολλά φιλιά 
η ξανθιά.... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...