Σερβίρουμε στο μπαλκόνι, βάζουμε δυνατά τη μουσική και
μετατρέπουμε ένα βαρετό Σαββατόβραδο στο σπίτι σε ένα ξέφρενο
καλοκαιρινό πάρτυ! Επαναλαμβάνουμε μέχρι να μεθύσουμε…
Για τη συνταγή:
- 1/2 μικρό καρπούζι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (χωρίς κουκούτσια)
- 1 ματσάκι δυόσμο
- 1 κουταλιά ζάχαρη
- 1 λάιμ, κομμένο σε φέτες
- 1 και 1/4 φλιτζάνι λευκό ρούμι
- Σε ένα μπλέντερ βάλε το καρπούζι και χτύπα το μέχρι να γίνει πολτός. Μισό καρπούζι θα σου βγάλει περίπου 3 κούπες χυμό καρπούζι.
- Στη συνέχεια βάλε σε ένα δοχείο τη μέντα, τη ζάχαρη και το λάιμ.
- Με ένα κουτάλι ανακάτεψε τα υλικά.
- Πρόσθεσε τον χυμό του καρπουζιού, το ρούμι και γέμισε το δοχείο με πάγο.
- Για να σερβίρεις βάλε στα ποτήρια το μείγμα, πρόσθεσε αν χρειαστεί λίγο ακόμα πάγο, διακόσμησε με φύλλα δυόσμου και το mojito με γεύση καρπούζι είναι έτοιμο!
♛
Πολλά φιλιά
η ξανθιά....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου