4 μερίδες
χρόνος: 5 λεπτά
συστατικά:
4 φλιτζάνια φρέσκα ροδάκινα ( βάλτε τα να παγώσουν στην κατάψυξη)
3 κουταλιές της σούπας μέλι
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
οδηγίες:
Προσθέστε τα κατεψυγμένα ροδάκινα, το μέλι, το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού στο μπολ του επεξεργαστή τροφίμων. Χτυπίστε τα υλικά μέχρι να γινουν κρεμώδης, περίπου 5 λεπτά.
Σερβίρετε αμέσως το παγωμένο γιαούρτι ή μεταφέρετε σε αεροστεγές δοχείο και να το αποθηκεύσετε στην κατάψυξη για μέχρι και 1 μήνα.
♛
Πολλά φιλιά
η ξανθιά....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου