Translate

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

............... διαφορετικό και εύκολο mille feuille











Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 πακέτα κράκερς σικάλεως
  • 3 κρέμες βανίλια στιγμής
  • 1 λίτρο φρέσκο γάλα
  • 3 βανίλιες άρωμα
  • 250γρ μαργαρίνη soft
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 1 κουτί φυτική σαντιγί
  • Ζάχαρη άχνη



Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε τη σαντιγύ με μία βανίλια και τη βάζουμε στο ψυγείο.
  2. Χτυπάμε τις κρέμες στιγμής με 900gr. γάλα και μία βανίλια, προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το βιτάμ αφού το έχουμε λιώσει και τέλος προσθέτουμε τη μισή σαντιγύ.
  3. Στα 100gr. γάλα ριχνούμε τη μία βανίλια και βουτάμε τα κράκερς. Στρώνουμε στο πυρέξ τα κράκερς. Βάζουμε τη μίση κρέμα, ξαναστρώνουμε τα υπόλοιπα κράκερς, την υπόλοιπη κρέμα και από πάνω την υπόλοιπη σαντιγύ.
  4. Πασπαλίζουμε με τριμένα κράκερς και ζάχαρη άχνη.



Λίγα μυστικά

Ίσως χρειαστείτε παραπάνω κράκερς. Πάρτε ένα πακέτο παραπάνω για να είστε σίγουροι.
 Μην τα βουτήξετε πολύ στο γάλα. 

Το γλυκό χρειάζεται ψυγείο.






  ♛
Πολλά φιλιά
η ξανθιά.....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...