Translate

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

..........παραδοσιακή ταραμοσαλάτα





Η παραδοσιακή ταραμοσαλάτα είναι πολύ εύκολη, έχει απλά υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι αλλά δίνουν ένα γευστικότατο αποτέλεσμα. Σερβίρεται σαν συνοδευτικό αλλά και σαν ντιπ. 
 Ποιός είπε ότι η ταραμοσαλάτα είναι μόνο για την Καθαρή Δευτέρα; 


There is some pretty gorgeous food photography going on at forty-sixth at grace!

Υλικά:

  • 200 γρ ταραμάς
  • 350 γρ ψίχα ψωμιού
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 λεμόνια
  • 1 ποτήρι νερού λάδι
  • πιπέρι

Πως το κάνουμε:

  1. Βρέχουμε την ψίχα και την στίβουμε καλά.
  2. Βάζουμε στο πολυμίξερ τον ταραμά και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε πιπέρι, την ψίχα, και το χτυπάμε.
  3. Προσθέτουμε σιγά σιγά καθώς το χτυπάμε το λάδι και το λεμόνι.
  4. Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψωμί, λάδι, πιπέρι ή λεμόνι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας
          Το χρώμα εξαρτάται από το είδος του ταραμά.















Πολλά φιλιά 
































η ξανθιά....











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...