Translate

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

.........αλλάξτε την ενέργεια του χώρου σας



colorful gemstones on display


Όπως ένα ντους ξεπλένει από το σώμα μας ό,τι ακαθαρσία επικάθισε στη διάρκεια της ημέρας, έτσι υπάρχουν τρόποι καθαρισμού και ανανέωσης της ατμόσφαιρας και της ενέργειας γύρω μας, ώστε το περιβάλλον να αντανακλά σε μας τα καλύτερά του στοιχεία και εμείς να αισθανόμαστε καθημερινά ανανεωμένοι, ζωντανοί, ενεργητικοί και αισιόδοξοι.
Αν λοιπόν αισθανόμαστε την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που ζούμε (ή εργαζόμαστε) δυσάρεστη, βαριά, καταθλιπτική, αρνητική, τότε αυτή η δυσαρμονία μπορεί να σημαίνει ότι έχει εγκλωβιστεί παλιά ενέργεια που δεν βρήκε τη ροή της να φύγει και έχει τελματωθεί στο χώρο.
 
Ένα ποτήρι νερό πάνω στο γραφείο θεωρείται ιδανικό για να απορροφά αρνητικές δονήσεις. Το νερό δεν πρέπει να πίνεται και πρέπει να πετιέται στο τέλος της ημέρας στην αποχέτευση.

Τοποθετήστε κρυστάλλους πάνω στο γραφείο σας, είτε ως πέτρες μέσα σε ένα μπολ είτε σαν διακοσμητικά.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείστε αλάτι Ιμαλάιων στις γωνίες του χώρου σας, αιθέρια έλαια, φασκόμηλο, δεντρολίβανο, ευκάλυπτος ή τριαντάφυλλο.Επίσης τα κεριά, τα φυτά στον χώρο και την είσοδο και η μουσική μπορούν να βοηθήσουν στη διάλυση της στάσιμης ενέργειας.








Πολλά φιλιά 
η ξανθιά....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...