Translate

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

..........πως να φτιάξετε το πλάνο για τα τραπέζια του γάμου



Καταλήξατε στους καλεσμένους του γάμου σας και ήρθε η ώρα να δείτε που θα καθίσουν ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να μη δημιουργηθούνε παρεξηγήσεις και να περάσουνε καλά.
Όσο πιο νωρίς ξεκινήσετε να βλέπετε που θα καθίσουνε οι καλεσμένοι σας, πιο εύκολη και καλύτερη θα γίνει η οργάνωση των θέσεων τους.    

 Δίπλα σε κάθε όνομα μην ξεχνάτε να βάλετε τη σχέση του μαζί σας, αν είναι της οικογένειας του γαμπρού ή της νύφης, του κουμπάρου, φίλοι σας κτλ. Έτσι θα μπορείτε να τους ταξινομήσετε εύκολα στα τραπέζια ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν


 


Ζωγραφίστε σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί κύκλους για τα τραπέζια. Γράφτε σε ταμπελάκια τα ονόματα των καλεσμένων του γάμου σας και αρχίστε να τα τοποθετείτε γύρω από τα τραπέζια και να κάνετε διάφορες εναλλακτικές.  
 Μην ξεχάσετε να οργανώσετε το νυφικό τραπέζι. Μπορεί να φαίνετε σαν το τελευταίο και πιο εύκολο τραπέζι αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε και δεδομένα όπως τη κουμπάρα που μπορεί να θέλει να κάτσει μαζί της στο νυφικό τραπέζι ο φίλος της, πόσοι από τους συγγενείς του κάθε ένα σας θα καθίσουν στο νυφικό τραπέζι κ.α. 
Στο κέντρο κάθεται η νύφη και ο γαμπρός, δίπλα στη νύφη κάθεται ο κουμπάρος, δίπλα στο γαμπρό κάθεται η κουμπάρα και μετά κάθονται οι γονείς και οι συγγενείς εναλλάξ άντρας γυναίκα. 
Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι έτσι πρέπει να οργανώσετε και να καθίσετε στο νυφικό τραπέζι. Μπορείτε να αποφασίσετε να μην έχετε νυφικό τραπέζι αλλά να καθίσετε σε ένα τραπέζι με τους κουμπάρους σας και τους φίλους σας και σε διπλανό αλλά ξεχωριστό τραπέζι οι γονείς σας.
 Άλλωστε δε θα κάθεστε και πολύ ώρα!






    ♛ 
Πολλά φιλιά 
η ξανθιά....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...