Translate

Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

.............πατατούλες με sauce γιαουρτιού





Πιο γρήγορο και πιο εύκολο δεν υπάρχει....



Halved Potatoes, cooked face down on a layer of butter, garlic salt, Parmesan cheese. Bake at 400 for 45 min.



Υλικά

μικρές πατατούλες
βούτυρο
τριμμένη παρμεζάνα
σκόρδο σε σκόνη
αλάτι-πιπέρι


για την sauce γιαουρτιού

1 γιαούρτι 2% 
4 γεμάτες κ.σ μαγιονέζα ( μπορεί να είναι και light)
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κ.σ ελαιόλαδο
1/4 κ.γ σκόνη σκόρδο
1/4κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 χούφτα extra ψιλοκομμένο άνηθο
αλάτι-πιπέρι





Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά για την sauce μαζί.
Κόβουμε τις πατάτες στην μέση ( τις αφήνουμε με την φλούδα ).
Τις τοποθετούμε μπρούμυτα σε ένα στρώμα από βούτυρο,  αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και τριμμένο τυρί παρμεζάνα
 Ψήνουμε στους 400 c για 45 λεπτά.
 Και voila !
 Τις σερβίρουμε με sauce γιαουρτιού.









      ♛
Πολλά φιλιά 
η ξανθιά...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...