Translate

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

..............το απόλυτο nude look







 



Δείτε τα ''μυστικά''


1. Η προετοιμασία της επιδερμίδας είναι το κλειδί για ένα άψογο μακιγιάζ καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θέλουμε να ακτινοβολεί. Καθαρίστε απαλά το πρόσωπό σας, συνεχίστε με toner για να απομακρύνετε και την παραμικρή ιδέα ρύπων, απλώστε ενυδατική και στη συνέχεια ένα serum για λαμψη.

2. Επόμενο βήμα το φον ντε τεν: οταν το απλώνετε μη στέκεστε κοντά στον καθρέφτη. Το μυστικό είναι να έχετε συνολική αίσθηση του αποτελέσματος, μην επικεντρώνεστε πολύ στη λεπτομέρεια γιατί τελικά θα φτάσετε να φοράτε περισσότερο φον ντε τεν από όσο χρειάζεστε. Να θυμάστε πως ο ρολος της βάσης είναι να δώσει ομοιομορφία στην επιδερμίδα ενώ στις περιοχές που είναι "προβληματικές" έρχεται το concealer να δώσει τη λύση. Προσωπικά μου αρέσει να αναμειγνύω το φον ντε τεν με λιγη ενυδατική όταν θέλω να δημιουργήσω ένα nude look, γιατί δίνει μια λάμψη υγείας στο πρόσωπο και εξασφαλίζει πως δεν θα αφυδατωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3. Απλώστε λίγο υγρό concealer κάτω από τα μάτια για να εξουδετερώσετε τυχόν  σκιές- αλλά μήν πάτε πολύ κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων.

4. Με ένα κρεμώδες concealer καλύψτε τυχόν σπυράκια και κοκκινίλες.


5. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με μια πολύ ελαφριά στρώση πούδρας στην ζώνη Τ (μέτωπο-μύτη) για να εξουδετερώσετε τη γυαλάδα.

6. Δώστε έμφαση στα μάτια, όπως για παράδειγμα στις παρακάτω
 φωτογραφίες
  
I am not a big fan of thick colorful make up, this trick will do me well for work, out with friends, business conference, interview etc #naturalmakeup


 7.Τέλος τα χείλη. Για ένα φυσικό μακιγιάζ χρειάζονται απλά τη σωστή απόχρωση κραγιόν ή ένα απλό ενυδατικό balm. Ανάλογα με τα φυσικά σας χρώματα πρέπει να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση του ροζ ή του κοραλλί που θα δώσει στα χείλη σας λίγο χρώμα χωρίς όμως να τα κάνει να φαίνονται υπερβολικά.


 










       ♛
Πολλά φιλιά
η ξανθιά...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...