Translate

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

...........μαυρισμένη, λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ηλιοθεραπεία








 Μπορείς να αποκτήσεις μαυρισμένη επιδερμίδα χωρίς καθόλου ήλιο, με τη βοήθεια προϊόντων self tan. Ακολούθησε 5 απλά αλλά σημαντικά tips για ομοιόμορφο, φυσικό μαύρισμα και για το πώς θα χρησιμοποιήσεις τα self tan προϊόντα, ώστε να έχεις τέλειο αποτέλεσμα, χωρίς λεκέδες ή σημάδια.

1 Απολέπιση πριν και μετά: Κάνοντας απολέπιση πριν εφαρμόσεις το προϊόν self tan αφαιρείς τα νεκρά κύτταρα, ειδικά από σημεία όπου η επιδερμίδα είναι πιο σκληρήγόνατα, αγκώνες, φτέρνες. Έτσι, το προϊόν θα απλωθεί και θα απορροφηθεί ομοιόμορφα και θα αποφύγεις τυχόν λεκέδες.
Αφού εφαρμόσεις το self tan μπορείς επίσης με ένα στεγνό πανί να τρίψεις και να απολεπίσεις ελαφρά τα σημεία που δείχνουν συσσωρεύουν περισσότερο χρώμα και δείχνουν σκούρα.


2 Ακολούθησε τη σωστή σειρά: Για να απλώσεις self tan ξεκίνα από τα πόδια προς τα πάνω κάνοντας μεγάλες, ανοδικές κινήσεις. Τρίψε το προϊόν καλά ώστε να απορροφηθεί – ειδικά αν έχει υφή κρέμας – και ζήτα από μια φίλη να το απλώσει στην πλάτη.

3 Κρύψε τις ατέλειες: Αν έχεις καφέ κηλίδες ή φακίδες που δε θέλεις να τονίσεις περισσότερο, αφαίρεσε από αυτά τα σημεία λίγο προϊόν με μια μπατονέτα.

4 Απόφυγε τα δάχτυλα: Τα δάχτυλα, των χεριών και των ποδιών, έχουν πολλές πτυχώσεις και γραμμές. Μην απλώνεις απευθείας self tan στα δάχτυλα, απλά όταν έχεις τελειώσει με την εφαρμογή του, τρίψε τα απαλά με τα χέρια σου για να απορροφήσουν το προϊόν που έχει περισσέψει. Έτσι, θα πάρουν ελαφρύ και φυσικό χρώμα.

5 Μαύρισε σταδιακά:
Αφού εφαρμόσεις το self tan θα χρειαστούν 3-4 ώρες ώσπου να έχεις το τελικό σου μαύρισμα. Αν το θέλεις πιο έντονο μπορείς να επαναλάβεις τη χρήση του προϊόντος, σε όλο το σώμα ή σε ορισμένα σημεία που σου έχουν ξεφύγει. 




     
           ♛
Πολλά φιλιά
η ξανθιά.....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...