Μόνο με μπανάνα!
Δεν το πίστευα μέχρι που το δοκίμασα.
Κόβουμε τη μπανάνα σε φέτες όταν είναι ώριμη (ξέρετε, όταν αρχίσει
απέξω να έχει λίγες καφέ βούλες), βάζουμε τις φέτες στην κατάψυξη, κατά
προτίμηση σένα πιάτο κι όχι σε σακουλάκι για να μη γίνουν μια σκληρή
μάζα.
Την άλλη μέρα παίρνουμε όση κατεψυγμένη μπανάνα θέλουμε, τη βάζουμε στο μπλέντερ 2-3 λεπτά και VOILA! Το παγωτό μας είναι έτοιμο.
Στην αρχή νομίζεις ότι δε θα γίνει γιατί οι φέτες στο μπλέντερ γίνονται θρύψαλα, αλλά αν επιμένεις 1 λεπτάκι έχεις ένα πολύ κρεμωδες αποτέλεσμα.
Τη δεύτερη φορά πρόσθεσα και λίγο μέλι, και έχω σκεφτεί κι άλλες παραλλαγές (νυφάδες σοκολάτας, μπισκότα, κανέλα, σιρόπι κλπ).
Την άλλη μέρα παίρνουμε όση κατεψυγμένη μπανάνα θέλουμε, τη βάζουμε στο μπλέντερ 2-3 λεπτά και VOILA! Το παγωτό μας είναι έτοιμο.
Στην αρχή νομίζεις ότι δε θα γίνει γιατί οι φέτες στο μπλέντερ γίνονται θρύψαλα, αλλά αν επιμένεις 1 λεπτάκι έχεις ένα πολύ κρεμωδες αποτέλεσμα.
Τη δεύτερη φορά πρόσθεσα και λίγο μέλι, και έχω σκεφτεί κι άλλες παραλλαγές (νυφάδες σοκολάτας, μπισκότα, κανέλα, σιρόπι κλπ).
Είναι ένα παγωτό που μπορούν να φάνε τα παιδιά με το κιλό και να το καταευχαριστηθούν, και όταν το φτιάχνουν και όταν το τρώνε.
♛
♛
Πολλά φιλιά
η ξανθιά...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου