Translate

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

........... tortillas με κοτόπουλο



Easy & Creamy White Chicken Enchiladas 6-8 corn tortillas (enchilada size) 1 pre-cooked plain rotisserie chicken, shredded 1 cup sweet corn 4 cups shredded Mexican blend cheese, divided in half Sauce: 3 tablespoons butter 3 tablespoons all purpose flour 1-1/4 cups chicken broth 1 – 10oz can cream of chicken soup 1 cup sour cream 1 – 4oz can chopped green chiles 1/4 teaspoon ground black pepper 1/4 teaspoon sea salt Oven @ 350, 25-30 min.


 6-8 tortillas καλαμποκιού 
 1 προψημένα απλό κοτόπουλο σούβλας, ψιλοκομμένο  
1 φλιτζάνι γλυκό καλαμπόκι  
4 φλιτζάνια τριμμένο (μείγμα) τυρί   

 για την σάλτσα: 
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 
 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
1 - 1/4 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου  
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος  
μαύρο πιπέρι - αλάτι  
Ψήνουμε στον φούρνο στους 350, για 25-30 λεπτά.








        ♛

 Πολλά φιλιά 
η ξανθιά....
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...