Translate

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

............Chanel 2.55





Είναι από τις πρώτες τσάντες που κράτησε η ίδια η Coco Chanel  και από τότε καθιερώθηκε ως μια από τις θρυλικές , πιο διαχρονικές τσάντες , που  έχουν αγαπηθεί από γενιές γυναικών

2,55, η τσάντα φέρει το συγκεκριμένο όνομα μόνο και μόνο επειδή είχε αρχικά εκδοθεί το Φεβρουάριο του 1955. Τα χαρακτηριστικά της έχουν όλα ένα κομμάτι της ιστορία να πουν
Από μέσα προς τα έξω:
Η επένδυση - καφέ χρώμα της επένδυσης αντιπροσωπεύει το χρώμα των στολών από το μοναστήρι, όπου και μεγάλωσε.
Το εσωτερικό διαμέρισμα - υπάρχει ένα διαμέρισμα με φερμουάρ στο εσωτερικό του μπροστινού πτερυγίου. Αυτό είναι όπου Coco Chanel έκρυψε ερωτικά γράμματα της (από τον εραστή της ).
Η πίσω πλευρά - υπάρχει ένα πτερύγιο πίσω έξω από την τσάντα - αυτό είναι όπου η κα Chanel είχε κρυμμένα επιπλέον χρήματα.
Ο ιμάντας του ώμου - όπως είπα και πριν, η Coco Chanel μεγάλωσε σε ένα μοναστήρι, στο ορφανοτροφείο. Οι επιστάτες κρατούσαν τα κλειδιά στη μέση τους να κρέμονται από το ίδιο είδος των αλυσίδων με τις αλυσίδες της 2,55 .

Το μπροστινό κλείδωμα - η  κλειδαριά
της 2,55 μπροστά είναι διαφορετική από το κλασικό διπλό λογότυπο CC. Το λογότυπο  ονομάζεται "η Δεσποινίς Lock" (επειδή η κα Chanel ποτέ δεν ήταν παντρεμένη )



 













     ♛

Πολλά φιλιά


η ξανθιά.....












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...