Πανεύκολα τραγανά σφολιατάκια με μαρμελάδα.
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας (2 φύλλα)
- 1 ¼ φλιτζ μαρμελάδα της αρεσκείας σας ή μερέντα
- 1 αυγό & 1 κ. σούπας νερό
- ½ φλιτζ ζάχαρη άχνη
- 2 – 3 κ. σούπας γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
Πως το κάνουμε:
-στρώνουμε τα φύλλα σφολιάτας στον πάγκο μας και τα κόβουμε σε τετράγωνα
-κόβουμε το κάθε τετράγωνο βλέποντας τη φωτογραφία
-τοποθετούμε μια κουταλιά μαρμέλαδας ή της μερέντας, στο κέντρο κάθε τετραγώνου
-διπλώνουμε τις άκρες στο κέντρο
-χρησιμοποιώντας σπάτουλα τα μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο
με λαδόκολλα
-αλείφουμε την επιφάνεια με το αυγό που χτυπήσαμε με το νερό
-ψήνουμε 25–30 λεπτά έως να ροδίσουν
-φτιάχνουμε το γλάσο, σε ένα μπολ ανακατεύουμε την άχνη με το γάλα και ραντίζουμε την επιφάνεια τον ανεμόμυλων
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου