Translate

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

.....μαγνητικοί πίνακες για τα καλλυντικά



Eύκολη, ιδιαίτερη και πολύ πρακτική ιδέα για να οργανώσετε-τακτοποιήσετε είδη μακιγιάζ στο μπάνιο ή στο υπνοδωμάτιο, κατάλληλη ειδικά για μικρούς χώρους αφού δεν θα δεσμεύσει παρά ένα μικρό σημείο ενός τοίχου. 




 Για την κατασκευή του θα χρειαστείτε μια οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια π.χ έναν παλιό δίσκο, ή ένα κομμάτι λαμαρίνας κλπ.
Ντύστε με ύφασμα ή διακοσμητικό χαρτί με την βοήθεια κόλλας ή κολλητικής ταινίας διπλής όψης.
Αν θέλετε μπορείτε να προσαρμόσετε την επενδεδυμένη μεταλλική επιφάνεια σε ένα αντίστοιχου μεγέθους πλαίσιο πχ μια παλιά κορνίζα, 4 απλά ξύλινα πηχάκια κλπ. τα οποία φυσικά μπορείτε και να βάψετε-επεξεργαστείτε με όποιον τρόπο θέλετε κλπ.




 


Κολλήστε από  ένα αυτοκόλλητο μαγνητάκι στην πίσω όψη κάθε συσκευασίας καλλυντικού και απλώς ...κρεμάστε την στον πίνακα. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλούς μικρούς μαγνήτες που θα κολλήσετε με κόλλα, μαγνητική ταινία κλπ. ενώ φυσικά με τον ίδιο τρόπο και για την ίδια χρήσημπορείτε να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια π.χ  τα πορτάκια ντουλαπιών στο μπάνιο.

    




  ♛ 
Πολλά φιλιά 
η ξανθιά.... 







.....προσθέσετε λάμψη και ατμόσφαιρα



 Για τις ώρες της χαλάρωσης ή της διασκέδασης και της παρέας με φίλους, θυμηθείτε πως ακόμα και το πιο λιτά διακοσμημένο τραπέζι, μπορεί να μετατραπεί σε ονειρεμένο σκηνικό αρκεί να φωτιστεί από τη λάμψη μερικών αναμμένων κεριών.





Μια από τις ευκολότερες και σχεδόν ανέξοδη κατασκευή χειροποίητων κεριών, αφού δεν θα χρειαστείτε παρά μερικά από τα κοχύλια που έχετε μαζέψει από κάποια παραλία και μικρή ποσότητα παραφίνης.









      ♛ 
Πολλά φιλιά 
η ξανθιά.... 




Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

....ένα μικρό δείγμα για το τι είναι Ελλάδα



Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!  Ελλάς, σημαίνει «οι πέτρες του φωτός» και ο λόγος είναι αυτός:











      ♛ 
Πολλά φιλιά 
η ξανθιά.... 



.....μούς σοκολάτα με γιαούρτι



 Dark Chocolate Espresso Mousse via @heather hands | photography | // The Flourishing Foodie



  • 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 1 φλιτζάνι γάλα κατά προτίμηση με χαμηλά λιπαρά
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • λίγο αλάτι
  • 2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κουταλιά της σούπας λικέρ Amaretto ή Grand Marnier ( προαιρετικά)

  1. Σε μπεν μαρί ρίχνετε το γάλα, τη ζάχαρη και το αλάτι. Ζεσταίνετε το γάλα σε μέτρια θερμοκρασία και ανακατεύετε συνεχώς για να μην κολλήσει. Προσθέτετε τα κομμάτια σοκολάτας, αφήνετε το μείγμα για 1' περίπου και στη συνέχεια ανακατεύετε απαλά με μία σπάτουλα μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα.  
  2. Βγάζετε το σοκολάτα από τη φωτιά και συνεχίζετε να ανακατεύετε. Εν τω μεταξύ με ένα πιρούνι έχετε ανακατέψει καλά το γαιούρτι για να αφρατέψει. Ρίχνετε το γιαούρτι στη σοκολάτα και ανακατεύετε πολύ καλά. Προσθέτετε αν θέλετε το λικέρ και συνεχίζετε το ανακάτεμα για 2'-3' ακόμη. 
  3. Μοιράζετε τη μους σε 6 μπολάκια και αφήνετε το στο ψυγείο για περισσότερες από 2 ώρες.




 Πολλά φιλιά 
η ξανθιά.... 




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...